Toernooi Informatie

Omgeving Millingen

De locatie van het toernooi ligt in de Ooijpolder, oostelijk van Nijmegen in Millingen a/d Rijn. Volleybalvereniging Switch '87 is in 1987 ontstaan uit een fusie tussen de volleybalverenigingen Set Up '68  uit Leuth en Aksios uit Millingen a/d Rijn. Beide plaatsen behoren per 1 januari 2016 tot de Gemeente Berg en Dal.

Lees meer...

Eten en slapen

Direct aansluitend aan het toernooiterrein is een camping ingericht, waar de toernooideelnemers tegen een geringe vergoeding kunnen overnachten. In en bij de feesttent worden  drank en etenswaren verkocht. Daarnaast zijn er verschillende andere mogelijkheden om te overnachten in het dorp en de directe omgeving.

Lees meer...

Toernooireglement

Gedurende het toernooi bevinden zich zo'n 1000 sporters op het terrein. Om het toernooi naar tevredenheid van iedereen te laten verlopen is het daarom noodzakelijk dat de deelnemers zich houden aan de toernooiregels en de aanwijzingen van de toernooiorganisatie.

Lees meer...

Wedstrijdregels

De wedstrijden worden gespeeld volgens de NEVOBO-regels 2017-2018 van september 2017 voor Top divisie en lagere divisies en klasses. Voor een goed verloop van het toernooi kan de wedstrijdleiding besluiten de puntentelling in een of meer poules aan te passen. Wij vragen u vriendelijk de bepalingen betreffende meldingstijden, het leveren van scheidsrechters, tellers en dergelijke strikt te volgen. Heeft u vragen over de wedstrijdregels, dan kan u zich wenden tot het wedstrijdsecretariaat.

Lees meer...