Olieballentoernooi 29 december 2018

• Zaterdagmorgen is er een activiteit voor de jeugd: van 10.00 uur tot 12.00 uur een vrije inlooptraining voor alle kinderen van 6 t/m 12 jaar, al of niet lid van Switch '87.

• Zaterdagmiddag het Olieballentoernooi: een mixtoernooi (minimaal 2 dames/team) en er kan worden ingeschreven door jeugd en senioren (vanaf 12 jaar – 85 jaar) - recreatieve en competitieteams. Ook kunt u zich als individuele speler/ster aanmelden. De toernooiorganisatie stelt op basis van de individuele aanmeldingen mix-teams samen.

• Zaterdagavond openen we de avond met een winterbuffet verzorgd door Slagerij Kees van der Velden.

• Vervolgens start de feestavond met de huldiging van onze jubilarissen en swingen vervolgens het jaar uit met DJ Bob.

Dagprogramma:

10.00 – 12.00 uur: Inlooptraining jeugd

12.00 – 17.30 uur: Toernooi

Rond 15.00 uur: Gratis Erwtensoep

18.30 – 19.30 uur: Winterbuffet

Vanaf 20.00 uur: Huldigingen en Feestavond met DJ Bob

Iedereen bakt weer:

Vanwege het grote succes van vorig jaar vragen wij elk team weer een bakproduct (voor ca 8 personen) in te leveren met als thema: Mis(s)baksel (cake, appeltaart, cup cakes, hartige hapjes, enz.) in te leveren bij de aanmelding van het team zaterdagmiddag.

De vrijwilligers van Switch '87 krijgen het winterbuffet gratis aangeboden op voorwaarde dat zij zich vooraf tijdig hiervoor aanmelden (een aparte uitnodiging hiervoor volgt nog). Van de overige deelnemers wordt een bijdrage van € 9,-/p.p. gevraagd.

De bijdrage aan het winterbuffet dient vooraf en uiterlijk 20 december 2018 te worden overgemaakt op bankrekening nr. IBAN NL61 RBRB 0979.9343.54 RegioBank Leuth t.n.v. Stichting STAM Millingen a/d Rijn met vermelding van naam of team. Om een goede inschatting te kunnen maken van het aantal toernooideelnemers en de belangstelling voor het winterbuffet en feestavond, kunt u zich met bijgaand formulier, via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of www.stamvolleybal.nl aanmelden.

Graag ontvangen wij uw aanmelding vóór 20 december 2018.

Met sportieve groet, PR-commissie Switch '87 & STAM.

 

Het toernooi vindt plaats op zaterdag 29 december 2018 in Sporthal De Duffelt te Millingen a/d Rijn.

 

·      Zaterdagmorgen is er een activiteit voor de jeugd: van 10.00 uur tot 12.00 uur een vrije inlooptraining voor alle kinderen van 6 t/m 12 jaar, al of niet lid van Switch 87.

·      Zaterdagmiddag het Olieballentoernooi: een mixtoernooi (minimaal 2 dames/team) en er kan worden ingeschreven door jeugd en senioren (vanaf 12 jaar 85 jaar) - recreatieve en competitieteams. Ook kunt u zich als individuele speler/ster aanmelden. De toernooiorganisatie stelt op basis van de individuele aanmeldingen mix-teams samen.

·      Zaterdagavond openen we de avond met een winterbuffet verzorgd door Slagerij Kees van der Velden.

·      Vervolgens start de feestavond met de huldiging van onze jubilarissen en swingen vervolgens het jaar uit met DJ Bob.

Dagprogramma:

10.00 12.00 uur: Inlooptraining jeugd

12.00 17.30 uur: Toernooi

Rond 15.00 uur: Gratis Erwtensoep

18.30 19.30 uur: Winterbuffet

Vanaf 20.00 uur:   Huldigingen en Feestavond met DJ Bob

 

Iedereen bakt weer:

Vanwege het grote succes van vorig jaar vragen wij elk team weer een bakproduct (voor ca 8 personen) in te leveren met als thema: Mis(s)baksel (cake, appeltaart, cup cakes, hartige hapjes, enz.) in te leveren bij de aanmelding van het team zaterdagmiddag.

 

De vrijwilligers van Switch 87 krijgen het winterbuffet gratis aangeboden op voorwaarde dat zij zich vooraf tijdig hiervoor aanmelden (een aparte uitnodiging hiervoor volgt nog). Van de overige deelnemers wordt een bijdrage van 9,-/p.p. gevraagd.

 

De bijdrage aan het winterbuffet dient vooraf en uiterlijk 20 december 2018 te worden overgemaakt op bankrekening nr. IBAN NL61 RBRB 0979.9343.54 RegioBank Leuth t.n.v. Stichting STAM Millingen a/d Rijn met vermelding van naam of team. Om een goede inschatting te kunnen maken van het aantal toernooideelnemers en de belangstelling voor het winterbuffet en feestavond, kunt u zich met bijgaand formulier, via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   of www.stamvolleybal.nl aanmelden.

 

 

Graag ontvangen wij uw aanmelding vóór 20 december 2018.

Met sportieve groet, PR-commissie Switch 87 & STAM.