Buitentoernooi 2 & 3 juni 2018 uitslagen

Nieuwsgierig hoe jullie het in 2018 deden? Kijk hieronder naar:

Uitslagen Toernooi 2 & 3 juni 2018

 45e Buitentoernooi 25 & 26 mei 2019

DSC 0219 Custom

25 en 26 mei 2019: Alweer voor de 45e maal organiseren wij ons vermaarde jaarlijkse internationale volleybaltoernooi (buitentoernooi). Zo'n 170 Nederlandse en Duitse teams spelen een één- of tweedaagstoernooi op gras en ook op zand en strijden om de hoogste eer. Op vrijdagavond openen we het toernooi voor een warming up met DJames. Zaterdagavond is het bekende "Volleybal", deze keer met Anderkovver, overdag "Muziek Met De Zon Op Je Bol".`

 

Lees meer...

Buitentoernooi 2017, 20 en 21 mei

Hieronder kun je de eindstanden nog eens bekijken (verbeterde versie van 31 mei 2017) en staan de foto's.

Eindstanden Toernooi 2017

Foto's buitentoernooi 2017

 

logoStam 1

Buitentoernooi 2016 - het is weer voorbij

Het is weer voorbij, het toernooi van 2016. Zaterdag prachtig volleybalweer, zondag wat minder, maar tot een uur of drie kon er ondanks de regen toch nog redelijk gespeeld worden. Dan de maandagmorgen, wat was het nat: maar dankzij de grote opruimploeg hebben we alles tijdig binnen kunnen halen. Dinsdagmiddag het laatste restje en toen zag het Sportpark er weer uit als of er niets gebeurd was.

Velden na toernooi

De deelnemers weten wel beter: totaal 175 teams schreven zich uiteindelijk in. De uitslagen van zaterdag en zondag kun je hier vinden en de foto's zie je hier.

Toernooi 2015 - de dagen er na!

We kunnen terugzien op een bijzonder goed geslaagd toernooi - mede dank zij het prachtige volleybal weer - maar vooral door de deelnemers: enthousiast en sportief. Wij kregen verschillende complimenten voor de goede organisatie, dank daar voor, ook aan al onze vrijwilligers. Wil je weten op welke plaats jouw team geeindigd is, kijk dan even hier:

De fotos staan imiddels op de site, kun je nog even nagenieten. Daarnaast zijn door Wil Gipman weer een hele serie opnames gemaakt, waaronder verschillende vanuit verrassende posities: